WTOREK 28.11
Barszcz ukraiński – 250ml (7,9)
Racuchy drożdżowe – 3szt/250g (1,3,7)
z musem z czarnej porzeczki
Kompot – 200ml
ŚRODA 29.11
Rosolnik – 250g (1,9)
Roladki ze schabu z serem panierowane - 100g
(1,3,7)
Ziemniaki puree – 250g (7)
Surówka z kapusty pekińskiej – 150g
Kompot – 200ml
CZWARTEK 30.11
Zupa ziemniaczana – 250ml (9)
Gołąbki mięsne z ryżem w kapuście - 250g
w sosie pomidorowym (1,7)
Ziemniaki gotowane – 150g
Kompot – 200ml
PIĄTEK 1.12
Zupa pomidorowa z ryżem - 250ml (7,9)
Gzik z koperkiem – 250g (7)
Ziemniaki gotowane – 250g
Kompot – 200ml
SOBOTA 2.12
Grochówka – 250ml (1,7,9)
Gulasz wieprzowo-jarzynowy – 250g (1,9)
Pyzy – 2szt. (1,3,7)
Kompot – 200ml
NIEDZIELA 3.12
Zupa brokułowa zabielana– 250ml (7,9)
Kotlet drobiowy panierowany –100g (1,3)
Ziemniaki puree – 250g
Surówka z selera i brzoskwini ze śmietaną- 150g (7,9)
Kompot – 200ml
PONIEDZIAŁEK 4.12
Zupa z cukinii z grzankami – 250ml (1,7,9)
Schab nadziewany – 1pl
w sosie pieczeniowym (1,7)
Kasza pęczak - 150g (1)
Surówka z czerwonej kapusty – 150g
Kompot – 200ml
WTOREK 28.11
Barszcz zabielany z makaronem – 250ml (7,9)
Dorsz gotowany – 100g (4)
w sosie cytrynowym (1,7)
Ziemniaki gotowane – 250g
Brokuły gotowane – 150g
Kompot – 200ml
ŚRODA 29.11
Rosolnik – 250g (1,9)
Schab gotowany – 65g
w sosie śmietanowym (1,7)
Ziemniaki gotowane – 250g
Sałatka z buraków i jabłka – 150g
Kompot – 200ml
CZWARTEK 30.11
Zupa ziemniaczana – 250ml (9)
Pulpet gotowany - 65g (1,3)
w sosie pomidorowym (1,7)
Ziemniaki gotowane – 250g
Bukiet warzyw gotowanych – 150g
Kompot – 200ml
PIĄTEK 1.12
Zupa pomidorowa z ryżem - 250ml (7,9)
Gzik z koperkiem – 250g (7)
Ziemniaki gotowane – 250g
Kompot – 200ml
SOBOTA 2.12
Zupa selerowa z lanym ciastem – 250ml (1,3,7,9)
Gulasz wieprzowo-jarzynowy – 250g (1,9)
Pyzy – 2szt. (1,3,7)
Kompot – 200ml
NIEDZIELA 3.12
Zupa brokułowa zabielana– 250ml (7,9)
Filet z kurczaka gotowany – 65g
w sosie pietruszkowym (1,7)
Ziemniaki gotowane – 250g
Sałatka z buraków i jabłka- 150g
Kompot – 200ml
PONIEDZIAŁEK 4.12
Zupa z cukinii i marchwi – 250ml (7,9)
Schab nadziewany – 1pl
w sosie koperkowym (1,7)
Ryż gotowany – 150g
Brokuły gotowane – 150g
Kompot – 200ml